Fiets huren Drenthe

Fiets huren Drenthe – Fietsverhuur Gasselte
Direct huren?
 0599 - 564607   |    E-mail

fietsverhuurgasselte.nl is hetzelfde bedrijf als Jaap-Vos-Rijwieltechniek.nl  REEDS 25 JAAR AKTIEF IN DE FIETSENBRANCHE te GASSELTE!

Gasselte ligt op de Hondsrug zie geoparkdehondsrug.nl voor nadere informatie over het gebied met de unieke ijstijdgeschiedenis, de natuur en de cultuurhistorie van het Hondsrug gebied.

Om hier kennis mee te maken zijn er expeditie poorten met verhalen van de Hondsrug zie: hunebedcentrum.nl, veenpark.nl, vangogh-drenthe.nl, het arsenaalcoevorden.nl, staatsbosbeheer.nl, debloemert.nl, boomkroonpad.nl

De regio Gasselte met de omliggende dorpen Gasselternijveen en Gasselternijveenschemond, Drouwen en Drouwenerveen. Bronneger en Bronnegerveen, Buinen en Buinerveen, Gieten en Gieterveen, Eext en Eexterveen, Anloo, Anderen, Gasteren, Borger en Ees en Westdorp.

Iets verder maar in de buurt van Gasselte zijn de belangrijke plaatsen Rolde, Grolloo, Odoorn, Westerbork, Orvelte, Schoonloo en Schoonoord, Emmen en Coevorden, Zuidlaren, Midlaren, Zeegse en Tynaarlo.

Vele dagjesmensen komen bij ons om fietsen te huren uit de volgende plaatsen: Assen, Veenhuizen, veel Groningers uit Musselkanaal, Veendam, Appingedam en Delfzijl, Groningen, Haren die de bossen, de hunebedden, de zandgronden en heidevelden en het Nationaalpark Drentse Aa erg waarderen.

Drenthe kent zelf watersport bij het Zuidlaardermeer, en vliegen kan men vanaf airport Eelde,(airport Groningen) de TT motorsport in Assen eind juni trekt vele bezoekers.

SBB strandbad ’t Nije Hemelriek met de nieuwe recreatieplas ’t Gasselterveld in de bossen is prachtig. Het wordt ook wel de Malediven van Nederland genoemd. Volgend jaar wordt er gestart met de bouw van een luxe Dormio resort. Midden in de natuur, in het unieke UNESCO Geopark de Hondsrug,

DX-adventure-park is een attraktiepark bij het Gasselterveld met o.a. waterglijbanen. Deze is te zien vanaf de mountainbike-route Gieten-Gasselte.

De kampeerders kunnen terecht in Gasselte op de campings: De Lente van Drenthe, Het Horstmannsbos, De Berken met privé sanitair, de Sparrenhof met privé sanitair, Van Rein en SBB-campings.

De vakanties in de bungalowparken: Wanderswoud, Ravijnzicht, de Kremmer, het Drouwenerzand, de Houtwal kan men een huis of bungalow huren.

B&B’s bij Huize Cossee,  Bosch en Paerd, en er zijn meerdere B&B’s in de buurt.

Restaurants:  Restaurant De Wiemel; Brasserie FLAIR, restaurant ‘t Maotie; Restaurant ’t Nije Hemelriek; Pizzeria Peppino; Trouwlocatie Café de Kruimel; Groepsverblijf Villa de Buxus; snackbar  de Brombeer.

Hotel: Hotel Bieze in Borger

 

 

Kortom een perfecte omgeving voor Uw vakantie en voor Uw recreatieve plezier.