Fiets huren Drenthe

Fiets huren Drenthe – Fietsverhuur Gasselte
Direct huren?
 0599 - 564607   |    E-mail

fietsverhuurgasselte.nl is hetzelfde bedrijf als Jaap-Vos-Rijwieltechniek.nl

Gasselte ligt op de Hondsrug zie geoparkdehondsrug.nl voor nadere informatie over het gebied met de unieke ijstijdgeschiedenis, de natuur en de cultuurhistorie van het Hondsrug gebied.

Om hier kennis mee te maken zijn er expeditie poorten met verhalen van de Hondsrug zie: hunebedcentrum.nl, veenpark.nl, vangogh-drenthe.nl, het arsenaalcoevorden.nl, staatsbosbeheer.nl, debloemert.nl, boomkroonpad.nl

De regio Gasselte met de omliggende dorpen Gasselternijveen en Gasselternijveenschemond, Drouwen en Drouwenerveen. Bronneger en Bronnegerveen, Buinen en Buinerveen, Gieten en Gieterveen, Eext en Eexterveen, Anloo, Anderen, Gasteren, Borger en Ees en Westdorp.

Iets verder maar in de buurt van Gasselte zijn de belangrijke plaatsen Rolde, Grolloo, Odoorn, Westerbork, Orvelte, Schoonloo en Schoonoord, Emmen en Coevorden, Zuidlaren, Midlaren, Zeegse en Tynaarlo.

Vele dagjesmensen komen bij ons om fietsen te huren uit de volgende plaatsen: Assen, Veenhuizen, veel Groningers uit Musselkanaal, Veendam, Appingedam en Delfzijl, Groningen, Haren die de bossen, de hunebedden, de zandgronden en heidevelden en het Nationaalpark Drentse Aa erg waarderen.

Drenthe kent zelf watersport bij het Zuidlaardermeer. en vliegen kan men vanaf airport Eelde, de TT motorsport in Assen eind juni trekt vele bezoekers.

SBB strandbad ’t Nije Hemelriek met de nieuwe recreatieplas ’t Gasselterveld in de bossen is prachtig.

De kampeerders kunnen terecht in Gasselte op de campings: De Lente van Drenthe, Het Horstmannsbos, De Berken, de Sparrenhof, Van Rein en SBB-campings.

De vakanties in de bungalowparken: Wanderswoud, Ravijnzicht, de Kremmer, het Drouwenerzand, de Houtwal kan men een huis of bungalow huren.

B&B’s bij Huize Cossee,  Bosch en Paerd, en er zijn meerdere B&B’s in de buurt.

Restaurants: Restaurant Luf; Restaurant De Wiemel; Brasserie de Berken; restaurant ‘t Maotie; Restaurant ’t Nije Hemelriek; Pizzeria Peppino; Trouwlocatie Café de Kruimel; Groepsverblijf de Buxus; snackbar John.

Kortom een perfecte omgeving voor Uw vakantie en voor Uw recreatieve plezier.